Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
30 Aug 2021

Goud voor Terzac

Een van onze ‘dagelijkse’ wijnen is Terzac. Een sympathiek glas uit de zuid-Franse Languedoc streek. Leverbaar in wit, rosé & rood. Elk jaar weer bemerken wij een interessante kwaliteitsstijging, zo ook bij het recent gelanceerde oogstjaar 2020.

Wij kunnen wel roepen dat een wijn steengoed is, maar (helaas) gelooft niet iedereen ons op onze blauwe oogjes. Dan is het leuk om te zien hoe internationale wijnmedia reageren op onze vondsten. Wij waren blij verast om te zien dat de witte Terzac 2020 (uit grenache & sauvignon- blanc druiven gemaakt) tijdens de ‘international challenge 2021’ van wijncritici Gilbert & Gaillard naar huis ging met een mooie, gouden plak.

Terzac Blanc is een frisse, strak droge, fruitige creatie. Heerlijk dorstlessend en culinair multi inzetbaar. Prachtig naast salades, romige jonge kazen, vis, schelp en schaaldieren. Ook opvallend goed naast gerechten uit de Aziatische keukens. Niet voor niets is dit de huiswijn van Dulang in de Theresiastraat waar heerlijke Indonesische zaken zijn te genieten.

Terzac Blanc Medaille d’Or € 7,95, doos van 6 flessen € 45,-  Aanbieding is geldig t/m 9 september 2021.