Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
11 Jun 2021

Het bloemenmeisje uit Spanje

Hoog in de heuvels, op zo’n 900 meter boven de zeespiegel, groeien de tempranillo wijnstokken van de familie Callejo. Het was papa Felix die ze als eerste in de grond zetten en zijn het de kids (3 dochters en een zoon) die zijn levenswerk voortzetten. En hoe!

Bodegas Felix Callejo wordt in kennerskring getipt als allerbeste producent van robuuste Ribera del Duero wijnen van het moment. Zoon José-Felix liep stage in Bordeaux bij het legendarische Pétrus en was bij terugkeer in Spanje meteen óm. Vanaf dat moment cultiveert de famillie Callejo alle wijngaarden biologisch, dus geheel zonder kunstmest of landbouwgif.

Van de jongere wijnstokken maakt men een superbe rode wijn, Flores de Callejo geheten. Prachtig donker, fonkelend kersenrood. Intens geurend naar rijp rood fruit, barstenvol smaak en pure klasse. Dít is Ribera del Duero zoals het moet zijn. Intens, niet te ‘houtrijk’ en meer dan overtuigend.

Er is een introductie aanbieding, van € 17,95 voor € 14,95