Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
18 Oct 2021

Het verhaal achter de maankalender

"Omdat wij diep zijn gespecialiseerd in wijnen van biodynamische productie zijn wij al lang op de hoogte van de (voor de wetenschappers) vaak onuitlegbare zaken. Neemt niet weg dat de wereldtop uit onze wijnwereld voornamelijk bestaat uit wijnbouwers die biodynamisch werken. In dit kader willen we u graag kennis laten maken met Moonsisters en hun moon calender."

Een prachtige Moon Calendar volledig omrand met bladgoud, want we wensen je veel dagen met ‘gouden randen’. De kracht van de Maan is voor iedereen duidelijk te zien in eb en vloed.

Een natuurverschijnsel veroorzaakt door de magnetische kracht van de Maan. De mens bestaat voor minimaal 55 tot 65 procent uit water, dus heeft de Maan, het ultieme vrouwelijke hemellichaam, ook enorm veel invloed op ons. Zo loopt de natuurlijke vruchtbaarheidscyclus van de vrouw gelijk met de maancyclus (eigenlijk zijn we dus allemaal Moonsisters). Kun je beter een voedend masker nemen bij Wassende Maan en een detox bij Afnemende Maan. Lees waarom je de beste presentaties geeft bij onder andere de Maan in Boogschutter, je financiën het beste op orde krijgt bij de Maan in Maagd, je carrière een vlucht kan nemen als de Maan in Steenbok staat. Betaal je veel geld voor een cellulite behandeling, doe hem dan alsjeblieft bij Afnemende maan.

Het is een scheurkalender vol (geestige) tips over gunstige momenten, heerlijke quotes, recepten en kennis over de kruiden in de natuur.

Je hoeft er niet strikt naar te leven, maar het kan je wel helpen om meer uit de dag en jezelf te halen: 365 dagen per jaar, elke dag een cadeau voor jezelf of voor iemand die je liefhebt! Beschrijf de dagen die bijzonder voor je waren en bewaar ze, zo heb je aan het einde van het jaar een persoonlijk document met je hoogte- en dieptepunten.

De moon calender van de Moonsisters bestel je hier.