Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
09 Jul 2020

‘Le Montrachet’ is de meest illustere der witte Bourgognes

Mini Montrachet

Kenners spitsen de oren, want ‘Le Montrachet’ is de meest illustere der witte Bourgognes.

De wijngaard is, op wat vierkante meters na, 8 hectaren groot min of meer gelijk verdeeld over de communes Puligny-Montrachet en Chassagne-Montrachet. Zestien verschillende wijnboeren bewerken het land en maken ieder een eigen Grand Cru ‘Le Montrachet. Prijzen? Van 300 tot 1000 pop per fles. “Doe mij maar een doosje” denkt u vast.

DomPeynac Chardonnay Réserve 2019 van € 12,95 voor de zomerse prijs van € 9,95.  

Bestel hem hier...

Voor de niet miljardairs onder ons een onhaalbare kaart. Maar je kunt ook voor véél minder een geweldige, imposante chardonnay vinden, alleen dan moet je naar Ouveillan, een wijngehucht nabij de stad Narbonne, hartje Languedoc. Nu ga ik niet beweren dat het één hetzelfde is als het ander maar……

Wij kopen daar een indrukwekkend glas ‘vette chardonnay’, een wijn die in onze winkel in recordtijd héél veel vaste vrienden maakte. Het was tijdens de ‘corona crisis’ lastig om de verkopen bij te houden en keer op keer waren wij ‘tijdelijk uitverkocht’ maar nu is alles weer onder controle en kunnen wij iedereen blij maken.

Deze reusachtige, vette, mondvullende chardonnay genoot niet alleen van de uitbundig schijnende zon, maar ook van een elite opvoeding in Eiken vaten. Het is een grote, diep geurende, volle, vette wijn met zeer duidelijke houttonen. Houdt u van Hout? Dan direct deze wijn kopen! De eminente oogst 2019 is zojuist binnengekomen.

Dom Peynac Chardonnay

DomPeynac Chardonnay Réserve 2019 van € 12,95 voor de zomerse prijs van € 9,95.  

Bestel hem hier...