Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
03 Feb 2022

Le Naturel

Le Naturel is een 100% natuurlijke wijn, bij de bereiding ervan wordt geen enkel ingrediënt gebruikt buiten de geoogste druif. De wijn bevat zelfs geen toegevoegde sulfieten. Een explosie van verse fruit tonen in het glas. Deze wijn heeft een zeer beperkte oplage.
Alle wijngaarden van Le Naturel, DO Navarra, zijn biologisch geteeld vanaf het moment dat de wijngaard werd aangeplant. De biodiversiteit wordt hierdoor bevorderd en het ecosysteem dient daardoor als een natuurlijke bescherming voor de wijngaard. Ook in de kelder wordt gewerkt volgens traditionele processen met minimale tussenkomst en geheel vrij van chemie.


Le Naturel Blanco 2021
Deze wijn heeft qua geur een hoge intensiteit. Frisse tonen van citrus en een minerale achtergrond. Er zijn aroma's van witte bloemen en een licht ‘mollig’ karakter in de afdronk waarin tonen van honing. De geur evolueert goed in het glas. In de mond heeft de wijn een frisse zuurgraad, die van het begin tot het eind aanwezig is. Romigheid domineert, met een licht molligheidje op de achtergrond, kenmerkend voor de garnacha blanca druif. In de afdronk laat het een elegant bittertje achter dat gastronomisch goed inzetbaar is.

Le Naturel Tinto 2021
In de geur is deze wijn fris en intens fruitig, met expressie van bramen, zwarte bessen en viooltjes. In de mond heeft het een frisse en fruitige aanzet, door de invloed van hooggelegen wijngaarden. De afdronk doet denken aan aardbeienyoghurt met een licht mollige en zalvende structuur, die aanhoudt en eindigt met licht frisse en mooi in de wijn opgenomen tannines.

Le Naturel Reposado 2013
Reposado is Spaans voor kalm of rustig. Le Naturel Reposado kreeg zijn naam omdat de wijnmakers na de alcoholische gisting de wijn 10 maanden in vaten laten rusten om er een elegante, delicate en genuanceerde wijn van te maken. In de geur is de wijn subtiel en complex tegelijk, met aroma's die de wijn een aantrekkelijk en mysterieus karakter geven. Rozenblaadjes, rijp rood fruit en kruiden vormen een breed aromatisch pallet. In de mond is de wijn elegant, met aangename tannines, en een grote lengte.