Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
07 Jun 2020

Nieuwe tijden, nieuwe concepten

Dineren in een gigantisch kunstwerk of dineren in de zaal waar Schumann, Brahms en Beethoven ooit te horen waren?

Restaurant Felix lanceert een gloednieuw concept waar beide ervaringen elkaar ontmoeten. Met Felix | 360 wordt een holistische ervaring aangeboden waarbij alle zintuigen van de gast geprikkeld worden. Geheel gebaseerd op de vraag: wat gebeurt er wanneer je midden in een omgeving bent die je ook daadwerkelijk proeft? Reserveer nu...

Hoe dit vormgegeven wordt, blijft net als het menu een verrassing. Bij Restaurant Felix is het verrassingselement een essentieel onderdeel van de avond. Geef je over aan een avond geheel in lijn met het ‘nieuwe normaal’.

Drie of vijf gangen

Op donderdag, vrijdag en zaterdag worden twee zittingen aangeboden van maximaal 30 gasten. Beide menu’s zijn ook vegetarisch te verkrijgen, geef dit bij de reservering aan.

Felix | 360 – drie gangen voor € 49,50

Speciaal voor de vroege eter hebben we vanaf 17:30 uur de ontvangst. Voor € 49,50 per persoon krijg je een verrassingsmenu van drie gangen. Voeg voor € 27,50 een wijnarrangement toe die geheel past bij het menu.


Felix | 360 – vijf gangen voor € 70,-

Vanaf 20:30 uur bieden we voor € 70,- per persoon een 5-gangenmenu aan, met een holistische setting die past bij iedere gang. Ga je voor de gehele beleving? Neem een wijnarrangement van € 45,- bij dit menu om de avond compleet te maken. Reserveer nu...

Restaurant Felix

Restaurant Felix dankt zijn naam aan het prachtige pand waarin het huist: Felix Meritis. Dit imposante gebouw aan de Keizersgracht is in 1788 geopend door een genootschap van 40 wetenschappers, kunstenaars, ondernemers en denkers. Het huis voor de nieuwsgierige geest was een broeinest van creativiteit, ideeënvorming en kruisbestuivingen. Gebaseerd op het verleden gaat Restaurant Felix op zoek naar het culinaire bewustzijn van de toekomst.

Restaurant Felix is niet bang om te experimenteren, ook niet in deze moeilijke periode. Zo werd Felix | Flex gelanceerd, zodat je de mogelijkheid hebt om ook thuis van de gerechten van de Chef te genieten. En haal de de wijnkaart met de wijncollecties van Felix | Finest Wines in huis. Zo kunnen we nieuwsgierige culinaire geesten blijven boeien met de New Dutch Cuisine van morgen. Reserveer nu...