Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
27 Dec 2021

Oud & Nieuw, 2021 retrospectief

We gaan het er maar niet meer over hebben want vermoedelijk heeft iedereen nu de buik wel vol van ieder woord dat lijkt op virus, pandemie of boosteren. Wél kijken wij terug op een bijzonder jaar.

Wij Britten zeggen “when the going gets tough, the tough get going” dat is zeker zo bij Bosman Wijnkopers. Ook al was het nagenoeg onmogelijk om ‘normaal’ te werken in het buitenland, zagen wij toch kans om een indrukwekkend aantal nieuwe wijndomeinen aan ons te binden, waaronder maar liefst twee met de status ‘wijnmaker van het jaar’. Een uniek feit. Bodegas Felix Callejo uit Spanje en Domaine de Beaumont uit de Bourgogne zitten nu vast in ons assortiment. Beide bedrijven kregen die super titel in hun respectievelijke regio.

Maar het bleef niet bij wijn alleen want het meest illustere Cognachuis van allemaal, A.E.Dor koos ervoor om met ons in zee te gaan en nu prijken hun sublieme Cognac’s op de plank, naast de al even unieke Malt Whisky’s van Michel Couvreur. Best bijzonder voor een wijnbedrijf om zulke bijzondere en hoogwaardige distillaten te gaan importeren.

Ook de media waren ons in 2021 weer prima gezind. Prachtige recensies van wijnschrijvers als Hubrecht Duijker, Harold Hamersma, Nicolaas Klei en Volkskrants topman Onno Kleyn. 

En toen het leek alsof het dit jaar alleen maar kommer en kwel was liet een 24jarig megatalent ons én de wereld zien that when the going get’s tough, the toughest of them all get’s going. Voor het eerst in mijn carrière stond er een tv aan in de winkel om de verrichtingen van ‘magic Max’ op 12 december te kunnen volgen. 

Mijn dank gaat bij het sluiten van het jaar uit naar al onze trouwe klanten die ons het hele jaar door hebben gesteund en gevolgd. En dan achter de schermen op plaatsen die buiten het zicht van onze klanten. Daar staat een compleet team iedere dag weer wonderen te verrichten om alle wijnvondsten naar Nederland te halen, Hans, Floor, Joan, Glenn, Emile, Shanti en de beide chauffeurs Eva en Jelmer. Zonder klanten waren wij nergens, maar zonder dit team evenmin.

Onder advies en uitvoering van Frank van den Eeden onderging de website een metamorfose waardoor onze klanten wekelijks op de hoogte blijven van onze verrichtingen. De uitsmijter van het jaar was een poster campagne aangestuurd door een retailorganisatie, cameraploeg in de winkel en voor ik het wist ‘hing’ ik in de abri’s van de tramhalte, eindelijk fotomodel ;-). Een extra woord van dank is er voor onze fantastische ‘Mrs ‘B’ zonder wiens hulp, energie en wijsheid 2021 er minder positief uit had gezien.  

Wij hopen op minder virus en meer gezonde bewegingsvrijheid in 2022 zodat wij ons werk naar een nóg hoger niveau mogen tillen. 

Bosman Wijnkopers BV

Nico McGough en team