Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
20 Jan 2021

The Biden Bottle.

Er is zo het nodige te doen omtrent de overdracht van het Presidentschap in de VS. Niet alleen in Europa, maar beslist ook bij veel Amerikanen.

Hier bij Bosman hebben wij een groot aantal buitenlandse klanten waaronder wat zéér goed ingevoerde Amerikanen. Een ervan kwam hier voor het eerst binnen en raakte in extase bij het zien van de grootste, meest ongekende rode wijn die de Rhône voortbrengt, de Hermitage van Jean Louis Chave. Puur syrah, ongekende diepte en klasse. Beter is er volgens ons niet.

Gelet op de prijs moest de fles even wachten, maar telkens als de betrokken wijngék langskwam liet hij ons weten dat het er écht eens van zou komen want hij had er al zovéél over gelezen. Het wachten was op het juiste moment, maar, zo verzekerde hij ons keer op keer, dat zou er zeker van gaan komen.

Het was de avond waarop de uitslagen in de VS duidelijk maakten dat Biden had gewonnen. De lichten branden nog in de winkel en Mevrouw Bosman was bezig met de dag afsluiting. Heftig gebonk op de deur en daar stond onze Amerikaan. Of hij voor deze ene keer (ver) na sluitingstijd toch naar binnen mocht. Natúúrlijk was dat geen probleem en hij stapte resoluut op de Hermitage af. “This is the one” liet hij weten. En bij het vertrek dankte hij Mw Bosman dat zij het hem mogelijk had gemaakt om deze ‘Biden Bottle’ te kopen.