Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
06 Oct 2021

Topchef uit Sicilië bij gastronomia Villani

Topchef uit Sicilië - 22 & 23 oktober 2021


Aanstaande vrijdag 22 en zaterdag 23 oktober hebben wij een topchef te gast uit Sicilië!

Onder begeleiding van topchef Costantino Laudani bereiden wij op deze avonden een speciaal samengesteld 5-gangen menu met daarbij begeleidende wijnen. Komt u op één van deze dagen bij ons genieten van dit heerlijke diner?

Costantino Laudani – Euro-Toques Italia

Reserveer nu..

Het diner

Amuse
Tre arancini dello chef
Drie arancini van de chef

Voorgerecht
Foglio di seppia-velo di gembero rosso e brunoise di porcini con sentori di limone
Blad van sepia, sluier van gambero rosso en brunoise van porcini met hints van citroen

Tussengerecht
Gnoccheti di patate vitelotte al sugo crudo di gambero e Maron Glace
Huisgemaakte aardappel gnocchi met jus van garnalen en Maron Glace

2e Tussengerecht
Raviolo aperto, cernia affumicata con cimi di rapa e agretti, nel brodo di pesce
Open ravioli met lichtgerookte tandbaars, raapstelen en visbouillon

Hoofdgerecht
Ricomposto di scorfano nel sandwich di blinis, caviale aneto e scalogno, colatura di crostacei e cardamomo
Roodbaars in een sandwich van blini's, kaviaar en kruim van schaaldieren en kardemom

Dessert
Semifreddo di ricotta e pepperoncino, laccato di pistacchio tostato e fondue di cioccolato
Parfait van ricotta en rode peper, geroosterde pistache en fondue van pure chocolade

5-gangen diner

€ 75,00 p.p.

Wijnarrangement

32,50

Reserveer nu..

 

Costantino Laudani

Costantino Laudani, een authentieke Siciliaan, begon zijn loopbaan in de restaurantwereld
dankzij de kookpassie van zijn oom, die hem al op 13-jarige leeftijd meenam naar het
Sheraton Catania Hotel, om zich vervolgens te bekwamen in keukens elders van hetzelfde of
hoger niveau. Tijdens zijn carrière onderscheidde hij zich in een aantal wedstrijden,
waaronder "Terre del Sud" en de Culinaire Olympische Spelen in Erfurt, 2004 en 2008.
Tegenwoordig is hij Excecutive Chef en culinaire consultant voor verschillende bedrijven,
zowel in Italië als erbuiten. Tijdens het zomerseizoen werkt hij in een aantal top hotels en
resorts waar hij de keukenprestaties naar een hoger niveau tilt.
Aan de ene kant is zijn keukenrichting diepgeworteld in de geuren en smaken van zijn
geboortestreek, Sicilië, aan de andere kant staat hij open voor innovaties en technieken uit
andere hoeken van de culinaire wereld. Twee parallelle trends die Laudani verenigt dankzij
zijn vermogen om hoogwaardige grondstoffen uit te werken, met respect voor de meest
authentieke smaken en de seizoens-gebondenheid van de producten. In 2018 intensiveert
Costantino de activiteiten van zijn consultancy en breidt deze uit van Nederland tot de
Canarische eilanden. Sinds 2004 kreeg hij een groot aantal eervolle titels waaronder;
Medaglia di bronzo alle Olimpiadi di cucina I.K.A. del 2004 svoltesi ad Erfut, Gemania.
Medaglia di bronzo al 1° campionato nazionale finger food del 2008 svoltosi a Padova
Attestato di merito alle olimpiadi di cucina I.K.A. del 2008 svoltesi ad Erfut,Germania
Medaglia di bronzo al 2° campionato nazionale finger food del 2010 svoltosi a Padova

Medaglia di bronzo al concorso di cucina calda Calabra del 2012

Attestato di merito agli Internazionali d’Italia di Cucina svoltesi a Massa Carrara 2013

Medaglia di Argento concorso cucina calda terre del sud 2015
Medaglia di Argento concorso cucina calda terre del sud 2016

Trofeo miglior Chef terre del sud 2016