Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
30 Jul 2020

Uniek restaurant in Den Haag, Greens in the park

Greens in the Park is een maatschappelijk concept in een parkachtige omgeving

Een fris restaurant in combinatie met een eetbare tuin, geëxploiteerd door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt waar het draait om natuurproducten die ook op de menukaart zijn terug te vinden.

Moestuinen, weelderig groen, aromatische tuinen en theetuinen komen hier tot bloei. Op maatschappelijk verantwoorde wijze serveert het restaurant heerlijke gerechten en goede koffie en organiseert zij events die passen binnen deze kaders. Met (een deel van) de opbrengsten uit het restaurant wordt de Stichting Tuinen van Greens gefinancierd, die op haar beurt de dagelijkse exploitatie van de tuin op zich neemt.

Greens heeft een moderne buitenplaats waar je na je drukke werkdag lekker kan ontspannen en genieten in een mooie belevenis-tuin. Met een drankje op het terras genieten van lekkere producten uit de eigen tuin, wat wil je nog meer?

Greens in the park achterterras

Greens in the park bestaat uit drie onderdelen

  • Restaurant Greens in the Park – Het restaurant serveert lekkere gerechten op basis van de tuinoogst. Daarnaast organiseert het restaurant geregeld kleinschalige evenementen en borrels. Het restaurant en de tuin zijn af te huren voor trouwpartijen en inspirerende tuinbijeenkomsten. Voor groepen tot 10 personen is de kleine kas af te huren.

  • De Tuinen van Greens – De tuin bestaat uit een belevenistuin met vaste planten en bloemen die wordt beheerd door vrijwilligers van de Stichting Tuinen van Greens.

  • De zorgtuin van Greens, beheert door Stichting Mens en Tuin. Een deel van de tuin is ingericht als moes-zorgtuin. Deze tuin wordt onderhouden door deelnemers van Mens en Tuin.

Lokale producten, moderne gastronomie. Bij Greens wordt zoveel mogelijk met de groenten uit de eigen biodynamische moestuin gekookt, met respect voor de seizoenen en natuurlijk rekening houdend met de herkomst van ingrediënten. Smaak en puurheid zoals het door de natuur bedoeld is. De keuken is ambachtelijk en vrijwel alles wordt zelf gemaakt. Op de menukaart verandert elk seizoen een aantal gerechten.

Trek gekregen?

Neem dan een kijkje op hun website en reserveer je plek in de fantastische restaurant Greens in the park in den Haag. 

Greens in the ParkKapelweg 18 (Westbroekpark)
2587BM Den Haag

Openingstijden
Dinsdag t/m donderdag van 9:00 tot 18:00 uur
Vrijdag t/m zondag van 9:00 tot 20:00 uur
Gesloten op maandag

Reserveren
070 36 95 373 of [email protected]