Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
27 Jan 2022

Vader & Zoon Beaumont zijn ‘Wijnmakers van het jaar 2022’ in Frankrijk

Teken nu in op hun top Bourgognes!


Papa Thierry en zoon Vincent Beaumont drijven een klein familiedomein in Morey st Denis, hartje Bourgogne. Al vele jaren blinken hun wijnen uit door karakter en kwaliteit, naast het uitstekende bewaarpotentieel. Ter referentie; de wijnen uit 2009 zijn nu pas volledig op dronk.

Uit drie sublieme jaren, 2017, 18 & 19 kregen wij als “oude vrienden” een mooie allocatie toegewezen die wij graag delen met onze trouwe wijnklanten middels deze voorintekening.
Het gezichtsbepalende ‘Guide Hachette’ gaf de heren zojuist de ultieme erkenning door ze uit te roepen tot ‘Vignerons de l’Année 2022’ een fantastische, terechte bevestiging van hun kunnen.

Zodra dit jaar de oogst en het wijn maken volledig achter de rug zijn, gaan wij de wijnen ophalen.

Bestellingen kunnen d.m.v. het bestelformulier worden geplaatst tot & met zaterdag 19 februari.

  • Genoemde prijzen op het bestelformulier zijn per fles, inclusief BTW, alcoholaccijns, verpakkingsbelastingen en transport naar ons magazijn in Sassenheim/ winkel in Den Haag.
  • U mag per fles bestellen via het bestelformulier. Als de wijnen in Nederland staan waarschuwen wij u en kan de wijn worden afgehaald.
  • Deze prachtige, klassieke rode Bourgognes mogen in geen enkele kelder ontbreken.

Klik hier voor het bestelformulier.