Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
18 Jan 2022

We gaan iets leuks doen!

GREENS RESTAURANT | GARDEN

Na twee jaar coronabeleid moeten we als Greens restaurant | Garden helaas de conclusie trekken dat de culturele sector, samen met de horeca, het kind van de rekening is. Het gebrek aan perspectief en de korte termijn communicatie is voor de culturele en culinaire sector verre van ideaal. Wij vestigen onze hoop op het nieuwe kabinet om voortvarend te werk te gaan en de belangen van onze sector op een juiste manier te behartigen.

Morgen, op woensdag 19 januari voeren vele theaters in Nederland actie onder de noemer Kapsalon Theater (zie www.kapsalontheater.nl). Theaters worden eenmalig omgebouwd tot kapsalon om te laten zien dat je op een verantwoorde wijze en met inachtneming van de juiste maatregelen - net als bij de kapper - naar theater kan gaan.

Vanwege haar culturele programma heeft Greens besloten mee te doen met deze nationale actie. Net even anders omdat we geen theater zijn, maar minstens zo gemeend. Op een ludieke manier én volgens de geldende regels willen wij woensdag 19 januari om 17.00 uur de aandacht vestigen op de nijpende situatie in de culturele en culinaire sector. Maak hier een afspraak bij de 'kapper' en geniet op het terras - onder het genot van een take-away drankje - van een optreden van het gelegenheidstrio Jaime Nanoha, Vita Pagie & Max Douw.

Namens alle artiesten die bij Greens optreden, staan Jaime Nanoha, Vita Pagie & Max Douw op woensdag 19 januari om 17.00 uur eenmalig gezamenlijk op het podium om een statement te maken dat theaters en horeca - net als andere branches én met inachtneming van dezelfde maatregelen - op een verantwoorde wijze open kunnen.

Meer informatie vindt u hier..