Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
04 Nov 2021

Zo vader, zo zoon

Well of Wine oprichter Hans Dijkstra trakteerde al menig Nederlandse wijnliefhebber op fraaie vondsten, vooral Italië mag op zijn onverdeelde aandacht rekenen. Dat de appel niet ver van de boom valt blijkt wel uit de vondst van een formidabele Pinot Noir uit de Pfalz waar de zoon des huizes Dijkstra mee aan kwam lopen.

Het wijngebied Pfalz ligt in het uiterste zuid-westen van Duitsland, aansluitend op de Franse Elzas. Al honderden jaren wordt hier succesvol witte wijn gemaakt, maar de uitstekende prijs/kwaliteit van de rode Pinot Noir valt nu extra op.

Prijzen en beschikbaarheid van wijnen uit deze verfijnde Bourgognedruif zijn niet altijd even makkelijk te ‘slikken’ en het is dan ook een vondst van formaat als er een superbe Pinot Noir voorbijkomt die in de winkel nog géén tientje kost.

Lenné Pinot Noir 2020 is het geesteskind van Sumi Gebauer en haar man Patrick. Dit wijnkoppel leerde elkaar kennen op een vermaard wijnbedrijf en de vonk sloeg over. Nu tekenen zij samen voor spraakmakende wijnen, de eerste die wij aan u voorstellen is de verrukkelijke Pinot Noir. De uitstekende oogst 2020 wordt midden november gebotteld en wij halen de wijn dan direct op in Duitsland. Maar u kunt nu al reserveren, telefonisch onder 070 358 4336 of per e mail naar [email protected]

Lenné 2020 Pinot Noir, € 11,95 introductieprijs € 9,95