Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Grauburgunder Johanniter 2021

Grauburgunder Johanniter 2021

€13,95
Stukprijs: €0,00 /
op voorraad
Deze Grauburgunder Johanniter heeft fijne fruittinten. In de geur heeft hij witte bloemen en vers gemaaid gras. In de mond proeven wij peer en banaan, een hint van kweepeer en een vleugje groene appel. Hij is fris, fruitig met een fijne zuurgraad en heeft
Bosman Wijnkopers Den Haag .
  • Winkel
    kopen per fles mogelijk
  • Bestellingen voor 12:00
    NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
  • Hulp Nodig?
    070 - 358 4336
  • Betalen?
    Veilig met Ideal
Beschrijving
Deze Grauburgunder Johanniter heeft fijne fruittinten. In de geur heeft hij witte bloemen en vers gemaaid gras. In de mond proeven wij peer en banaan, een hint van kweepeer en een vleugje groene appel. Hij is fris, fruitig met een fijne zuurgraad en heeft een fijne balans tussen intensiteit en elegantie. De afdronk is lang en fris. Deze elegante en frisse combinatie van Grauburgunder en Johanniter maakt deze wijn tot een zeer geslaagde begeleider bij gerechten.
 
De druivensoort Johanniter is schimmelresistent, zodat op bijna alle gewasbescherming het hele jaar door kan worden bespaard. Voor deze wijn wordt een aanzienlijk deel geproduceerd met met minder gewasbescherming wat betekend dat het dieselverbruik minder is en de bodem minder dicht wordt gedrukt door het gebruik van tractors. De druivensoort Graubugunder en Johanniter vullen elkaar perfect aan!
 
Land Duitsland
Productiemethode Biodynamisch, Vegan
Herkomstbenaming Q.B.A. Rheinhessen
Lekker bij Coquilles, zeeduivel met asperges of andere romige groenten en ratatouille.
Smaakprofiel Fris, fruitig en elegant.
Druivenras Grauburgunder, Johanniter
Jaargang 2021
Inhoud