Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Late Bottled Vintage Port 2018

Late Bottled Vintage Port 2018

€22,95
Stukprijs: €0,00 /
op voorraad
Deze Late Bottled Vintage heeft een zeer fijn en fris aroma, waarin de tonen van cacao en kruiden opvallen, maar ook rijp fruit, met tonen van pruimen en bessen. In de mond heeft de wijn een geweldige structuur en krachtigheid, maar met ronde zachte tanni
Bosman Wijnkopers Den Haag .
  • Winkel
    kopen per fles mogelijk
  • Bestellingen voor 12:00
    NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
  • Hulp Nodig?
    070 - 358 4336
  • Betalen?
    Veilig met Ideal
Beschrijving
Deze Late Bottled Vintage heeft een zeer fijn en fris aroma, waarin de tonen van cacao en kruiden opvallen, maar ook rijp fruit, met tonen van pruimen en bessen. In de mond heeft de wijn een geweldige structuur en krachtigheid, maar met ronde zachte tannines, wat resulteert in een zeer elegante geheel. Omdat deze Port niet is gefiltreerd, moet het voor het serveren worden gedecanteerd en lichtjes worden gekoeld. LBV Port is uitstekend te combineren met chocoladedesserts, vooral donker. Cheddar, Gouda en Brie kazen. en bij spicy gerechten met rood vlees, wild, lamsvlees, kalfsvlees en pepersteak.
De druiven zijn afkomstig van verschillende percelen wijngaarden gelegen in het hart van de afgebakende Douro-regio, de Cima Corgo. De druiven worden voor deze wijn gevinifieerd in wijnpersen met voettrappen. De rijping vindt plaats in de kelders van Vila Nova de Gaia, in portwijnvaten, gedurende 3 tot 4 jaar. Na deze periode worden de verschillende wijnen gemengd om een ‚uiteindelijk, rijker en complexere wijn te verkrijgen.
Land Portugal
Productiemethode Conventioneel
Herkomstbenaming DOC Vinho do Porto
Lekker bij Chocoladedesserts, cheddar, gouda en brie kazen en bij spicy gerechten met rood vlees, wild, lamsvlees, kalfsvlees en pepersteak.
Smaakprofiel Krachtig, rond en elegant.
Druivenras Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinto Cão, Tinta Francisca, Tinta Amarela, Sousão, Tinta Roriz
Jaargang 2016
Inhoud