Cart
0 items
No products found...
Wishlist
items
You need to be logged in to use this feature...
Login
Log in if you have an account
Register
By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.
11 Jun 2021

Sappige Rosé

Dat rosé uit het verdomhoekje is blijkt wel uit de copieuze hoeveelheden die er inmiddels thuis en in de HoReCa van wordt geconsumeerd. Waar rose vroeger het aankijken niet waard was, en soms ronduit slecht, is er nu sprake van een kwaliteit tsunami.

Vroeger was het ‘Rosé d’Anjou’ die de toon bepaalde. Teveel daarvan was onherroepelijk het recept voor een woelige nacht en lange gesprekken met God, op de blote knietjes, voor de grote witte telefoon. Nu niet meer! Middels ultramoderne, smetteloos schone wijn maak technieken worden delicieuze wijnen gemaakt die iedere, meest kritische wijnliefhebber zullen bekoren.

Een mooi voorbeeld zijn Vincent & Lucie Teulon. Zij verbouwden al hun druiven biologisch, maar gingen een stap verder en werken nu geheel in lijn met de leer van Rudolf Steiner, biodynamisch. Uit cinsault en grenache druiven maken zij een kostelijk fraaie rosé. Bleek roze van kleur met een heerlijk fris aroma van rijpe rode vruchtjes, aardbei, framboos met een enkel rood besje dat voorbijkomt. Droog, beschaafd, zacht en fris. Kortom een delicatesse in het glas.

Van € 11,95 voor € 9,95

Foto: Wijnmakers Vincent en Lucie Teulon