Cart
0 items
No products found...
Wishlist
items
You need to be logged in to use this feature...
Login
Log in if you have an account
Register
By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.
06 Aug 2020

Alle grootse zaken hebben één ding gemeen, zij zijn piepklein begonnen

Een proefdoos met van iedere wijn één fles wordt voor € 69,95,- gratis bij u thuisbezorgd. Bestel & geniet van deze superbe, Nieuw-Zeelandse pionier.

 

Negenentwintig jaar geleden begon als eerste in Nieuw-Zeeland het wijnbedrijfje Richmond Plains aan de productie van wijnen en deed dat direct ook op biologische wijze. Zij zijn de pionier van het land. Inmiddels is de stap gezet naar bio-dynamische productie.

Richmond Plains

Richmond Plains is een vooruitstrevende wijnmaker uit Nelson en een pionier van gecertificeerde biologische en biodynamische druiventeelt in Nieuw Zeeland. Zij produceerden de eerste biodynamische sauvignon blanc en pinot noir.

Richmond Plains gelooft in het maken van grote wijnen door te werken met de natuur als leidraad voor hun wijngaard. Door het gebruik van biodynamische methoden kan men het wijngaard karakter uitdrukken en het terroir in de wijn benadrukken. De druiven zijn gecertificeerd door Biogro en Demeter Nieuw-Zeeland.

De wijnen zijn, hoe kan het ook anders, wonderschoon. In het verleden voerden wij deze wijnen ook, maar moesten destijds werken via een export agent. Dat was niet naar onze zin, zachtjes uitgedrukt, en wij namen afscheid. Maar inmiddels heeft ook het wijnbedrijf de contacten met deze stuurse export agent beëindigd en namen direct contact met ons op. Ons JA woord was snel gegeven in sinds enkele dagen
prijken de prachtige wijnen van Richmond Plains weer op onze schappen, inclusief een spectaculaire PRIJSDALING!

Wij voeren een sauvignon blanc ( €14,95) die het glas uit spettert, een beschaafde en ingetogen pinot gris (€ 16,95). Ook voeren wij nu de interessante witte wijn gemaakt van blauwe (pinot noir) druiven (€ 17,95) en natuurlijk ook hun superbe rode wijn, eveneens 100% pinot noir (€ 21,95). Dit zijn feestwijnen die een belangrijke maaltijd optimaal zullen ‘besprenkelen’.

Smaakdoos 4 flessen Richmond plains

Een proefdoos met van iedere wijn één fles wordt voor € 69,95,- gratis bij u thuisbezorgd. Bestel & geniet van deze superbe, Nieuw-Zeelandse pionier.